Novosti

CGES-u NAGRADA U OBLASTI BRIGA ZA ZAJEDNICU
dec 17, 2018

CGES-u NAGRADA U OBLASTI BRIGA ZA ZAJEDNICU

Crnogorski elektroprenosni sistem  dobitnik je nagrade Unije poslodavaca Crne Gore (UPCG) u ovoj godini, u oblasti “Briga za zajednicu”, u kategoriji veliko preduzeće .

Predsjednica Odbora direktora CGES-a, Vesna Bracanović, istakla je na svečanosti koju je organizovala Unija poslodavaca, da je projekat koji je tu kompaniju, ove godine izdvojio, značajna donacija Bolnici Danilo I na Cetinju, kojom je riješen dugogodišnji problem u operacionom bloku.

“Osim brige za zajednicu, ove godine ulagali smo i u projekte, koji su vezani za brigu za zaštitu životne sredine, tako da smo bili prvi koji su podržali projekat Moje drvo, sa najvećim iznosom do sada”, rekla je Bracanović.

Na svečanosti se moglo čuti da društveno - odgovorno poslovanje u najvećoj mjeri prihvataju i praktikuju velike kompanije, naročito one globalne, ali iz godine u godinu, takva praksa postaje sve zastupljenija i među malim i srednjim preduzećima koja postaju čak i svojevrsni lideri inovativnog pristupa u primjeni principa DOP.