Novosti

PR Crnogorskog elektroprenosnog sistema Nada Pavićević dobitnica je godišnje nagrade PRO.PR Awards
apr 17, 2018

PR Crnogorskog elektroprenosnog sistema Nada Pavićević dobitnica je godišnje nagrade PRO.PR Awards

 

PR Crnogorskog elektroprenosnog sistema Nada Pavićević, dobitnica je godišnje nagrade PRO.PR Awards, dodijeljene “za doprinos i nesebičnu predanost razvoju i priznavanju profesije odnosa s javnošću”, u okviru 16. izdanja međunarodne PRO PR konferencije koja je održana u Hotelu ,,Mona”, na Zlatiboru.

 PRO.PR Awards je program nagrađivanja pojedinaca koji svojim radom doprinose boljoj percepciji i pozicioniranju profesije odnosa s javnošću na lokalnom i globalnom nivou. Pokrenut je 2012. godine povodom obilježavanja desete godišnjice PRO PR konferencije, a specifičan je po tome što je namijenjen prvenstveno pojedincima.

Međunarodna komisija PRO.PR Awards, koju čine renomirani evropski i regionalni stručnjaci iz oblasti PR-a, je za dobitnike nagrada PRO.PR izabrala 23 istaknuta pojedinca iz Crne Gore, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Velike Britanije, Njemačke, Belgije, Austrije, Mađarske, Rusije i Turske. 

Ovogodišnjoj međunarodnoj PRO PR konferenciji, održanoj u organizaciji agencije „Apriori World“, pod motom “Povezivanje u pokretu”, prisustvovalo je više od 200 regionalnih i svjetskih PR stručnjaka koji su imali priliku da prate 14 predavanja i tri okrugla stola iz područja komunikacija.

 Uz Pavićević, dobitnici ove prestižne nagrade za doprinos razvoju struke odnosa s javnošću iz Crne Gore su i Zvezdana Oluić, šefica Sektora za PR i marketing Unije poslodavaca Crne Gore  i Vuk Vujnović, generalni sekretar Udruženja za komunikacije u javnom sektoru u Jugoistočnoj Evropi (SEECOM).