Novosti

CGES DANAS OTVORIO VRATA VISOKOŠKOLCIMA
jan 17, 2022

CGES DANAS OTVORIO VRATA VISOKOŠKOLCIMA

 

CGES je otvorio vrata viokoškolcima koji su odabrali našu kompanju za stručno osposobljavanje tokom narednih devet mjeseci.
Upriličili smo prijem za dvanaest mladih ljudi, kojima će ovo biti izvanredna prilika za njihovo poslovno razvijanje, jer ih naša kompanija podstiče da produbljuju znanje i usavršavaju vještine.

Na ovaj način, CGES je još jednom pokazao odgovornost prema mladima koji su tek zakoračili u poslovni svijet. Njih je, pored direktora sektora, šefova službi i najbližih saradnika iz Kabineta direktora, pozdravio i poželio dobrodošlicu Ivan Asanović, izvršni direktor CGES-a.

„Dobro došli u našu kompaniju. Neću biti neskroman ako kažem, da ste na pravom mjestu. Vaš izbor bio je više nego pravi, s obzirom da je CGES jedan od najbitnijih privrednih subjekata u zemlji. Nadam se da će vam svih ovih devet mjeseci biti interesantni i poučni i da ćete u narednom periodu naučiti mnogo toga, jer iskustvo govori da pružamo veoma dobru i stručnu obuku. Imaćete podršku svih nas i ujedno spremnost da vam prenesemo što više znanja i ličnih iskustava, koje će vam sjutra koristiti na putu vašeg profesionalnog razvoja. Ne sumnjam da ćete pokazati i svoje znanje i kreativnost, jer mi u CGES-u uvažavamo ideje mladih, perspektivnih ljudi“, kazao je Asanović.

Ovi mladi ljudi nijesu imali dilemu pri izboru poslodavca i nijesu krili zadovoljstvo što su odabrali najznačajniju elektroenergetsku kompaniju, gdje će, kako su istakli, steći znanje i najznačajnije vještine na putu profesionalnog usavršavanja.

 

 

CGES - Animacija

YouTube thumbnail