Novosti

CGES DONIRAO RAČUNARSKU OPREMU SPECIJALNOJ BOLNICI ZA PSIHIJATRIJU DOBROTA
dec 14, 2021

CGES DONIRAO RAČUNARSKU OPREMU SPECIJALNOJ BOLNICI ZA PSIHIJATRIJU DOBROTA

 

Crnogorski elektroprenosni sistem Crne Gore, nastavljajući da njeguje društveno-odgovorno poslovanje, donirao je sedam računara i multifunkcionalni štampač ZU Specijalna bolnica za psihijatriju „Dobrota”  u Kotoru. Tim povodom, u prostorijama ove zdravstvene ustanove,  obilježeno je  uručenje ove vrijedne donacije.

Direktor bolnice, dr Aleksandar Mačić, zahvalio se na vrijednom i značajnom poklonu koji će unaprijediti dalji rad ove ustanove i istakao da mu je veliko zadovoljstvo što je CGES prepoznao njihovu potrebu i pružio podršku u vidu donacije računara.

„Nadam se da će primjerom CGES-a krenuti i drugi donatori i da će se u pružanju pomoći rukovoditi našim potrebama, baš kako je to učinio i CGES. Veoma sam im zahvalan, a biće zahvalni i svi naši pacijenti i zaposleni, jer je donacija računarske opreme veoma značajna za unapređenje terapijskih tehnika i opšteg života i rada u bolnici“, naglasio je dr Mačić.

Posebno zadovoljstvo što u ime kompanije može uručiti donaciju izrazio je i Dragan Perunović, direktor Sektora za razvoj i investicije, napominjući da je ovo još jedan od pokazatelja u kojoj mjeri kompanija ulaže i brine o zdravstvenom sistemu u Crnoj Gori.

Kao kompanija koja je prepoznata da gradi velike energetske infrastrukturne objekte, koji, naravno, nose svoje benefite, ali  i utiču na lokalne zajednice, mi se trudimo da prepoznamo i njihove potrebe i interese investirajući u mnoge društveno korisne projekte. Drago nam je što smo danas u Kotoru i želimo da našim primjerom podstaknemo i druge kompanije i pojedince da, naročito u ovim teškim pandemijskim vremenima, shvate značaj zdravstvenog sistema. Ulaganja u zdravstvo nikada nije previše  ”, istakao je Perunović.

CGES će nastaviti da pomaže zajednici u kojoj posluje, pokazujući na taj način da ima senzibiliteta prema onima kojima je pomoć najpotrebnija.

U znak zahvalnosti za ovu izuzetnu donaciju, direktor bolnice dr Mačić uručio je predstavnicima CGES-a umjetničku sliku.

 

 

CGES - Animacija

YouTube thumbnail