Novosti

CGES-U ZAHVALNICA ZA IZUZETNU PODRŠKU PARAOLIMPIJSKOM SPORTU
nov 23, 2021

CGES-U ZAHVALNICA ZA IZUZETNU PODRŠKU PARAOLIMPIJSKOM SPORTU

 

Na tradicionalnoj svečanosti koju je Paraolimpijski komitet upriličio u Hotelu “Ramada”, uručena je zahvalnica Crnogorskom elektroprenosnom sistemu za izuzetnu podršku paraolimpijskom sportu u Crnoj Gori.
Izvršni direktor Crnogorskog elekroprenosnog sistema Ivan Aasonović, u me nagrađenih sponzora, zahvalio se na prizanju, navodeći da mu je čast što je naša kompanija ove, kao i prethodnigh godina, bila dio velikih pobjeda POK-a.

"Izuzetno sam srećan što je naša kompanija i tokom ove 2021. godine dio velikih pobjeda Paraolimpijskog komiteta sa kojim, duži niz godina, dijelimo brojne vrijednosti, ali i izuzetne sportske rezultate i uspjehe. Raduje me, prije svega, činjenica da smo prepoznali tu energiju, čeličnu volju, hrabrost, ljudskost i što smo dio ove priče. CGES se uvijek trudio da bude društveno odgovorna kompanija i ovo su najsjaniji rezultati takvog truda. Nadam se da će tako ostati i da će CGES biti uz POK i svoje zlatne paraolimpijce. CGES je uz vas i svaka vam čast“, rekao je Asanović.

Kao jedna od vodećih kompanija u državi, CGES je uvijek imao cilj da se uključi u sve sfere koje su važne za crnogorsko društvo, pa je i ova povezanost sa Paraolimpijskim komitetom preko sponzorskih ugovora, dokaz naše pune posvećenosti društveno-odgovornom poslovanju.

 

 

 

CGES - Animacija

YouTube thumbnail